Ενημερώθηκε πλατφόρμα για κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων!

Αγαπητοί πράκτορες! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση της ιστοσελίδας μας!

Ο καθένας απολαμβάνει το ζεστό καλοκαίρι και τις διακοπές. Έτσι αποφασίσαμε να σας παρακαλώ με το νέο σχεδιασμό και χρώματα σε Agentsky.net.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε την μηχανή αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων πιο λειτουργική και πιο εύκολο στη χρήση. Τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε νέο φίλτρο αναζήτησης, η οποία θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα κατάλληλο πτήση για εσάς. Μπορείτε να ρυθμίσετε το φίλτρο έτσι ώστε το σύστημα AgentSky.net θα σας δείξει την επιλογή πιο βολικό αεροπορικών εισιτηρίων για εσάς.

Αφού επιλέξετε τη διαδρομή της πτήσης που σας ενδιαφέρει, κάνετε κλικ στο κουμπί "Book it" και πηγαίνει στη σελίδα, όπου όλες οι πληροφορίες του συνοδηγού πρέπει να συμπληρωθούν. Εδώ μπορείτε να δείτε τη νέα εμφάνιση της "περιοχής Χρέωση", "περιοχή Ώρα "και" λεπτομέρειες τιμή ". Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε σχετικά με το πεδίο "Ειδικές Οδηγίες για την AgentSky Team", όπου μπορείτε να προσθέσετε ειδικά σχόλιο για ταξιδιωτικούς πράκτορες μας (για παράδειγμα: για να προσθέσετε αναπηρική καρέκλα, χορτοφαγικό γεύμα, κλπ) πληροφορίες πτήσης και λεπτομέρειες Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου μπορεί να βρεθεί στην αριστερή πλευρά του επάνω μέρος της σελίδας.

Αγαπητοί παράγοντες, μας σύστημα κρατήσεων εξακολουθεί να παραμένει η ίδια, αλλά ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας ανανεώνεται.
Παρακαλούμε να θυμάστε, αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή και ένας από τους αντιπροσώπους μας θα σας βοηθήσει αμέσως!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Radova

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No